Meistrid selgunud!

XI Lääne-Virumaa meistrivõistlused löögimängus on peetud. Ilm oli Eesti kliimale kohane ehk väga heitlik. Oli päikest, tuult ja tormi, vihma ning kõike muud, samas õnneks mitte äikest. Aga mis sa ikka teed, looduse vastu ei saa. Väljak ise oli super, tõeline golfi nauding!

 Nais seenioreid oli kaks, kelledest tublim seekord Tiina Kompus. Kahepäeva kokkuvõttes 160 lööki ja tasuks temale esimene maakonna meistritiitel. Teisele kohale tuli finaal päeval head minekut näidanud Zenta Lood.

Mees seeniorite klassis suutis tiitlit kaitsta Vitali Dimitrijev. Teine oli avapäeva liideriks olnu Tarmo Lood, kolmas kohalik väljaku peremees Jaan Lipsmäe. Kokku oli selles klassi võistlejaid 5.

Meeste klassis võttis võidu Mart Suursu. Super tulemus 124 lööki (62+62) tõi talle ajaloo kolmanda meistritiitli. Teine oli seekord eelmise aasta meister Eero Soosaar, kolmandaks tõusis Hans Ilves. Kokku võistlejaid 9.

Ojasaare golfiklubi tänab Lääne-Virumaa spordiliitu medalite eest, Vinni valda toetuse eest, Lilleteenus OÜ ilusate lillekimpude eest ja loomulikult kõiki golfareid, kes osalemas olid!

Lääne-Virumaa meistrivõistluste statistikaga saab tutvuda SIIN.

Tulemusi näeb SIIT.

Juba tuleval nädala reedel sõidavad Ojasaare Golfiklubi mehed ja mehed seeniorid Pärnusse, Valgeranna golfikeskusesse, kus toimuvad selle aasta Eesti klubidevahelised meistrivõistlused. Hoiame pöidlad pihus ja soovime meestele pikki lööke ja edukaid putte!

 

 

Lisa kommentaar

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu