Klubi meistrid selgitati välja Jõelähtmel – Stone Coursel.

31. juulil selgitati välja see aastased Ojasaare Golfiklubi meistrid. Viiendat korda toimunud võistlused olid esmakordselt väljaspool meie koduväljakut, EGCC-s Stone Coursel.

Nagu tavaks saanud, selgitati meistrid välja neljas klassis. Meeste klassi parim oli kindlat mängu näidanud Eero Soosaar. Temast sai ajaloo esimene kahekordne klubi meister. Nimelt Eero triumfeeris ka aastal 2019. Teine koht selgitati välja õmbermängimisel, kus esimese playoff rajaga (rada 7) saavutas hõbemedali Siim Valdlo. Eelmise aasta hõbemedali vahetab see aasta pronksi vastu Marek Tank.

Mees seeniorite klassi parim oli klubi uusim liige Tiit Sermann. Teine koht eelmise aasta meistrile Vitali Dimitrijevile ja kolmanda koha saavutas Jaan Lipsmäe, kes alistas ümbermängimisel Urmas Koppeli.

Naiste parim oli Evelin Pae. Nais seeniorite meistriks krooniti Tiina Kompus. Nemad olid see aasta ainukesed oma klassi esindajad.

Igajuhul loeme võistluse korda läinuks. Kas ka järgmine hooaeg selgitame meistrid välja võõral väljakul, seda näitab tulevik. Täname EGCC-d meid vastu võtmast. Green keeperite samuti suur tänu suurepärase väljaku eest!

Võistuse tulemusi näeb SIIT

Järgmine võistlus on Lääne-Virumaa meistrivõistlused 14-15 august.

Lisa kommentaar

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu