Selgus oma klassi parim

20. mail said Ojasaarel kokku mehed, kes täpselt 39 aastat tagasi valmistusid lõpetama Rakvere I Keskkooli. Klass oli sportlik ja see vaim on säilinud tänaseni. Vaevalt meist keegi oskas koolis käies selle peale tulla, et kunagi peame klassi meistrivõistlusi golfis. Nüüd on see tehtud. Mis sest, et mitmed katsusid võistlustel golfikeppi esmakordselt. Mäng sai mängitud ja tore oli. Pisike piknik lisas õhtule jumet juurde.   Kunagi pole hilja alustada ja uut kogemust lisaks saada. Nagu tavatseb ütelda ürituse idee autor ja toetaja Ilmar, et kahetsema peab seda, mis on tegemata, mitte seda, mis tehtud. Väärt mõttelaad.

 

 

 

 

Lisa kommentaar

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu