Aidu sõudekanali sarikapidu

Lahked  ja ettevõtlikud koostööpartnerid Aidust kutsusid sarikapeole. Tõsi sarikaid kusagile pole pandud, aga vägev töö on ära tehtud. Valmimas on rahvusvahelise tasemega veespordikeskus, mille üks osa sõudekanali näol on valmis kaevatud ja enamuses veega täitunud.
Kui kõik kavandatu Aidus ellu viiakse, valmib tõeliselt võimas vaba aja veetmise keskus, millest tõuseb tulu kogu piirkonnale. Lisame siia juure veel Kiviõli Seikluskeskuse ja teised VIKO piirkonna turismiettevõtted, siis saab olema suurepärane koostöövõrgustik nimetusega Viruma Süda

Lisa kommentaar

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu