Ojasaare osaleb kodukohvikute päeval

22. augustil korraldab Vinni vald kodukohvikute päeva. Põnevate ideedega tuleb kaasa minna ja uus kogemus saada. Nii teemegi. Seega 22. augustil kell 10:00- 18:00 ootame külastajaid meie tavateenustele lisaks ka aiakohvikus pakutavat nautima. Igal täistunnil on võimalus koos juhendajaga tutvuda golfiga ja külastada lilleaeda. Ise oleme põnevil. sest ei oska isegi aimata kui palju kliente tuleb ja kuidas hakkama saame. Elu näitab.
Suvi on peagi lõppemas ja tuleb veel kasutada võimalust Eestimaa ilu ja võlu imetlemiseks. Sõitmisel võib abiks olla tutvumine pakutavaga projekti Pealinnast Piirilinna kaudu ja turismivõrgustikuga Virumaa Süda

Lisa kommentaar

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu