Toro ja Berneri demopäev Pärnu Bay Golf Links´is

22. septembril oli võimalus külastada Eesti kõige uuemat golfiväljakut Tahkurannas, kus toimus Toro ja Berneri demopäev. Osalejatele pakuti lahkesti ühte mänguringi Pärnu Bay Golf Linksil. Pakkumine, millest polnud võimalik loobuda. Ühtlasi tähendas mänguringi läbimine seda, et nüüd on kõigil Eesti ametlikel väljakutel mängitud. Tuleb tunnistada, et kõik mängupaigad on täiesti omanäolised.
Heade võimaluste ja kõrgete eesmärkidega väljakutele omaselt on ka Pärnu Bay Golf Links väga kvaliteetne ja huvitav. Rõõm on näha nii hästi rajatud ja hooldatud muru. Kui kainet mõistust appi ei võtaks, siis võiks Ojasaare poolelt vaadatuna musta masendusse sattuda, nähes suurepäraseid mängutingimusi ja hooldustehnikat, millest praegu meie isegi unistada ei saa.

Lisa kommentaar

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu