Golfivõistlus Ojasaare 2014 sujus hästi.

Võistlus Ojasaare golf 2014 erines eelnevates mitmes mõttes. Esmakordselt oli laupäeval võistlus neile, kes pole oma HCP ametlikult langetamas käinud. Kohal oli viis meest ja kolm naist. Võitsid Margit Kulbin ja Raido Palmar.

Teisel päeval mängisid kogenumad mängijad koos laupäevaste võistlejatega. Esimest korda olid kasutusel neli väljaku uut griini. Tõsi, muru kvaliteet ei ole seal veel kõige parem, aga mängida kannatas. Igal juhul tegid uued rajad mängimise põnevamaks ja võistluse sujuvamaks. Parimad olid Kaie Kender ja Mart Suursu.

Väga suur tänu Vabatahtlike toimkonnast Andole, Hansule ja Mardile, kes aitasid väljakut mängukorda seada. Ilma nende abita oleksime tõeliselt hädas olnud.

 

Lisa kommentaar

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu