LC Rakvere tegi Ojasaarel head

12. oktoober oli Eesti Lions piirkonna Heateo Päev. LC Rakvere oli otsustanud appi tulla Ojasaare spordiplatsi koristamisele. Tasandati metssigade tallermaad ja koondati kive hunnikusse. Ettevõtmine sai teoks tänu tegusale maavanemale Einar Vallbaumile, kes eelviimasel Ojasaare külastusel selle mõtte välja käis.
Heategijate grupp koosnes enamuses inimestest, kes ka ise golfi mängivad. See pole mingi üllatus, sest lionismi põhitõed sobivad väga hästi golfi olemusega. Neid põhitõdesid ja eesmärke tasuks kõigil lugeda ja elus rakendama hakata.
Aitäh aitajatele!

Lisa kommentaar

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu