Ojasaare Pitch ja Putt võistlus oli rahvarohke

Esmakordselt Ojasaare ajaloos tuli võistlejate arvu osas teha piiranguid. Nelikümmend inimest oli maksimum, mida vastu võtta saime ja täpselt nelikümmend võistlejat ka starti tuli ja võistluse lõpetas. Kusjuures tuleb tunnistada, et osalejate seas oli palju neid, kes esimest korda Ojasaarele tee leidsid. Väga tore. Kas selle nähtuse taga on meie mängijate hea lobitöö või midagi muud, aga loodame, et osavõtjad jäid üritusega rahule ja tahavad tulevikuski meie pakutust osa saada. Võistluste tulemusi näeb siit. Rohkem pilte võistlusest näeb siit Pildistas Günther Küttis.

 

Lisa kommentaar

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu