Kolm päeva golfiga

Kaheksteistkümnendast kahekümnenda augustini on võimalus Ojasaarel võistelda maakonna meistrimedalitele ja tähistada taasiseseisvumispäeva lõbusa golfimänguga. Viimane viiakse läbi võistluse vormis, aga formaat on valitud selline, et määravaks saab parema paarilise tulemus. Üritus on mõeldud valdavalt selleks, et panustada EV 100 tähistamisse ja julgustada vähem kogenud mängijaid väljakule tulema. Samas on oskajatemal hea võimalus olla mentori rollis. Pärast võistlust istume koos ja peame pidupäeva.

Lisa kommentaar

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu