Kevad läheneb

 

Pühapäeval 12. märtsil pakume esimest võimalust väljakule tulla. Kohati on veel lund ja maapind jääs. Pealmised paar sentimeetrit on sulanud ning mängida kannatab. Griinid on märjad ja seetõttu palume neil võimalikult vähe samme teha. Rajatähiseid ja lippe pole paigaldatud. Harjutusväljaku pallid on saadaval, aga harjutuslööke võib teha ainult raudadega. Väljakut veel avatuks ei kuuluta. Vaatame tasapisi, kuidas olud paranevad, seejärel teeme avamisotsuse.

Käesoleva aasta hinnakirja näeb siit.

Kohtume Ojasaarel!

Lisa kommentaar

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu