MTÜ Ojasaare Golfiklubi on reaalsus

17. veebruaril 2017 registreeriti MTÜ Ojasaare Golfiklubi. Klubi, mille tulekut on oodatud ja loodetud juba mitu aastat, on nüüd olemas. Nagu Ojasaarele on tavaks väike omapärasus, siis ei ole ka golfiklubi päris traditsiooniliste eesmärkidega. Peamine eesmärk on koondada inimesi, kes tahavad läbi golfialase ühistegevuse panustada enda ja teiste heaolusse. Sportlikust tulemusest ja HCP arvestamisest olulisemaks peame eetilise poole ning käitumiskultuuri edendamist. Oluline pole liikmete suur arv vaid nende sisu. Usume, et klubi asutajaliikmetega sarnaselt mõtlevaid inimesi jagub ning peagi saame koostöösse panustajaid juurde.
Huvilistel on võimalik tutvuda golfiklubi kommenteeritud põhikirjaga siin

Lisa kommentaar

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu