Rajamängu karikas läks aastaks Mardi auhinnakappi

Ojasaare rajamängu võistlus viidi sel korral läbi 24. ja 25. septembril. Kokku oli kohal üksteist mängijat, kes jaotati nelja alagruppi. Poolfinaali jõudsid Raido, Hans , Mart ja ainus naismängija Anete Liis. Finaal Hansu ja Mardi vahel oli võrdne kuni viimase rajani. Mardil õnnestus avalöögil pall saata griini kõrvale. Hans tabas seevastu paarikümne ruutsentimeetri suurust pügamata ala bunkri servas. Ilmselt sai see tabamus ka saatuslikuks. Pronksist golfimängija kuju rändas aastaks Mardi juurde.

Järgmine võistlus Ojasaarel on 15. oktoobril, kus mängitakse kolme kepiga.

Lisa kommentaar

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu