Tulekul traditsiooniline golfivõistlus Naine ja Mees Ojasaarel

18. juulil korraldame järjekordse võistluse segapaaridele. Esmakordselt oleme mängijad jaganud kolme võistlusklassi. Juhendiga saab tutvuda siin.
Võistlemine on tore, aga vähem oluline pole mõnus koosviibimine ja looduse nautimine. Sel korral pakume võimaluse pärast mängu Ojasaarele jääda, väikses koosviibimises osaleda ja soovi korral tennist või murumänge mängida. Lauale paneme kerged söögid ja joogid.
Ootame alati ka mängijaid Eesti erinevatest paikadest. Et oleks üks tee ja mitu asja, siis oleks vast hea teada, et samal nädalavaehetusel toimub Avatud talude päev ja Viru Toidu kohvikute päev. Siseturism vajab hoogustamist ja Virumaa Süda pakub selleks erinevaid võimalusi majutuse, toitlustuse ja tegevuste osas. Olete oodatud.

Lisa kommentaar

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu