Juunikuu

Nagu ikka, on keeruline teha plaane, kui endast olenematute väliste jõudude osakaal on protsessis väga suur. Kuidagi ei osanud ette näha maikuu suurt sademete hulka ja suhteliselt jahedat ilma. Näis, mida toob juuni. Tundub vähemalt, et maailm muutub veidi avatumaks ja viirus peab pisut suvepuhkust. 
Golfiradadest on juba praegu kuues, kaheksas, viieteistkümnes ja seitsmeteistkümnes oluliselt lühemaks tehtud. Juuni edenedes muudame osaliselt radade järjekorda ja mänguring lüheneb veelgi. Esimesed viis rada jäävad samaks. Kuuendat rada mängitakse kaheksandale griinile. Üheksas rada saab järjekorranumbriks seitsmes. Kaheksandat rada mängitakse kuuendale griinile ja seitsmenda raja number muutub üheksandaks. Analoogsed muutused on ka radadega kümnendast kaheksateistkümnendani. Uued radade pikkused avaldame peale muutuste sisseviimist.
Endiselt jäävad osaliselt kasutusele  ajutised avalöögialad.
Mängimise võimalus on kõikidel nädalapäevadel.
Enne mängima tulekut tasub tutvuda broneeritud aegadega ja võistluste kalendriga.
Endiselt müüme kuu mänguõigust kuni 5. juuni lõpuni.

Lisa kommentaar

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu