Hooaja lõpuni on jäänud pisut alla kahe kuu

Hooaja viimase võistluse ajaks on planeeritud 22. oktoober. Peale lõpuvõistlust korraldame klubihoones koosviibimise, kus teeme kokkuvõtte hooajast ja tegevusest Ojasaarel tervikuna. Välja jagame karikad hooaja parimatele neljapäevakute, võistluste ja koondtulemuse põhjal. Senist seisu edetabelite osas saab vaadata siit. Nagu näha, on võimalusi karikad enda valdusese saada paljudel. Neljapäevakuid on tulemas veel kaks ja millist formaati mängime, paneme kodulehele üles õige pea. Võistlusi on tulemas veel lausa viis. Lisaks on pooleli rajamäng ja seega võimalus koondarvestusse punkte koguda rohkesti.

Lisa kommentaar

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Kontakt

MTÜ Ojasaare Loodusmatk
Lääne-Virumaa, Rägavere vald,
Aarla küla
+372 502 7425
info@ojasaare.ee
a/a EE762200221049270706

Toetajad


Leia meid facebookist

2012 © MTÜ Ojasaare Loodusmatkteostas Bassein.eu